Hertz Erstatningsbil

Når uhellet er ute hjelper vi deg videre i en erstatningsbil!

Utlevering

Vi kan levere leiebilen på ditt verksted. Du er også velkommen i et av våre mange utleiekontor rundt om i Norge.

Innlevering

Lever tilbake leiebilen på ditt verksted eller en av våre mange utleiekontor.

Betaling

Selv om verksted/forsikringsselskap dekker selve leiebeløpet må vi ta en autorisasjon i et kredittkort. Dette trenger vi i forhold til evt. bompasseringer, manglende drivstoff, skader på leiebil osv. Vi aksepterer kredittkort som VISA, American Express, Diners og Mastercard.

minside

Online innsjekk

Hvis bestillingen er gjort via verksted/forsikringsselskap må du sjekke inn online før du kan hente leiebilen. Se mail fra oss angående online innsjekk.

Alltid åpen

Hent leiebilen når du selv ønsker det gjennom våre utleiekiosker.

Raskt og enkelt

Så enkelt er det! Sjekk inn online og lever tilbake leiebilen på verkstedet. Kvittering sender vi deg på e-post når vi har avregnet leiekontrakten.

INFORMASJON

Sjekk leiebilens tilstand

Leietaker må sjekke bilens tilstand mot skadeloggen du finner under min side. Eventuelle avvik skal meldes til Hertz før avreise.

Betaling

Selv om ditt verksted/forsikringsselskap skal dekke selve leien må vi ta en autorisasjon i ditt kredittkort. Dette trenger vi for å dekke evt. bompasseringer, manglende drivstoff, skader på leiebil osv. Hertz aksepterer kredittkort som Visa, Mastercard, Amex og Diners.

Bompasseringer

Ved passering på AutoPASS belastes leie-taker veiledende pris + mva på oppgitt kredittkort. Ved faktura tilkommer det et fakturagebyr på 85,- + mva.

Parkering

Stadig flere parkeringsselskaper benytter seg av billettløs parkering. Dette betyr at du ikke lenger trenger en fysisk parkeringsbillett – i steden påbegynnes en digital billett knyttet til bilens registreringsnummer i det du ankommer parkeringsområdet. Dette eksisterer allerede på mange flyplasser, kjøpesenter og parkeringshus/områder.

For parkeringsplasser tilknyttet Easypark

Parkering på Easypark anlegg må betales med Easypark appen.

Last ned appen, registrer konto, legg til leiebilens reg.nr. i appen. VIKTIG! Legg til leiebilens reg.nr. i appen før du kjører inn på parkeringsområdet, og betal deretter for parkeringen via appen. Leiebilen vil slettes automatisk fra appen etter 24 timer. Hvis du ikke gjør opp for deg i appen vil du bli belastet for kostnadene for parkeringen pluss et administrasjonsgebyr på NOK 60 pr. parkering (dette gjelder kun på parkeringsanlegg med Easypark).

For alle andre parkeringsanlegg som ikke er tilknyttet Easypark

Når en ankommer et sted med billettløs parkering registreres bilens registreringsnummer automatisk ved ankomst. Det betyr at du i de aller fleste tilfeller ikke trenger å hente ut en billett på parkeringsautomaten når du ankommer området. For å unngå bøter eller unødvendige ekstra kostnader er det lurt å lese og sette seg inn i reglene for parkeringsområdet. Dette pleier å stå på skilt ved parkeringsautomaten.

Mange steder er det gratis å parkere, men på noen av stedene må en betale for parkeringen. Det er viktig at du leser informasjonen nøye på parkeringsområdet og gjør opp for deg på parkeringsautomaten før du kjører ut av området. Hvis dette ikke gjøres får vi en faktura av parkeringsselskapet i etterkant og du vil bli belastet for fakturagebyr og få en unødvendig ekstra kostnad for din parkering.

Når parkeringen er betalt kan du forlate parkeringsområdet og fortsette din reise i leiebil fra Hertz. Ha en fin tur!

Bøter

Leietaker er ansvarlig for bøter og parkeringsbøter. Ved etterfakturering tilkommer det et fakturagebyr.

Drivstoff

Leiebilen er fulltanket med drivstoff, og skal returneres med full tank. Vi tanker gjerne opp din leiebil, men husk at det tilkommer et ekstra gebyr for dette. Drivstoff dekkes ikke av verkstedene/forsikringsselskapene.

Skade

Om leiebilen blir skadet er du ansvarlig for en egenandel i henhold til leieavtalen. Ved å kjøpe superforsikring, reduseres denne til et minimum. Ta kontakt med ditt Hertz-kontor for mer informasjon om redusert egenandel. Forsikringen må tegnes før leieforholdets start.

Kundens forpliktelser

Hertz standard leiebetingelser anses som akseptert ved at leietaker tar leiebilen i bruk. For fullstendig oversikt over standard leiebetingelser, se her: Hertz standard leiebetingelser.

Spørsmål?

Har du spørsmål om leieforholdet? Kontaktinformasjon finner du øverst på leieavtalen.